مارک فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

مارک فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

مواد نوری

 
فرمت فایل:word تعداد صفحات: 29 صفحه در بسیاری موقعیتها تقسیم کردن یک سیگنال نوری به مؤلفه های قطیدة  Orthogonally   آن لازم است . این کار معمولاً با منشورهای قطبندة  Beam Splitter انجام می شود.   این علائم می تواند از طریق یکسری از راهها تولید شود اما دوراه بسیار رایج است .       منشور  Glan-Thompson   دو منشور ساخته شده از مادة  ( Usually Calate ) bire fringent در طول وترهایشان به یکدیگر متصل می شوند . ضخامت لایة چسب و شاخ ...

پروژه حقوق با موضوع مضاربه. doc

 
نوع فایل: word قابل ویرایش 120 صفحه   چکیده: موضوع این پژوهش لزوم و جواز عقد مضاربه می باشدو در سه فصل تدوین گردیده است .در فصل اول به بررسی مفاهیم و تعاریف پژوهش پرداخته شده است و مفاهیم عقد ،انواع عقد ،عقد مضاربه ،لزوم و جواز عقد مضاربه  مورد بررسی قرار گرفته شده است و در فصل دوم  جواز عقد مضاربه مورد بررسی قرار گرفته شده است و درنهایت در فصل سوم لزوم عقد مضاربه مورد بررسی قرار گرفته شده است . در این پژوهش مشخص گردید که  مضاربه عبارت است از عقد شرعی که انسان، در براب ...

مقاله درباره تحلیل تصاویر کتاب فارسی خوانداری پایه ششم ابتدایی از نظر میزان رعایت اصول روانشناسی رنگ¬ها

 
لینک دانلود پایین صفحه تعداد صفحات: 12   چکیده: پژوهش حاضر به­منظور تحلیل تصاویر کتاب فارسی خوانداری پایه­ی ششم از نظر میزان رعایت اصول روانشناسی رنگ­ها انجام شده است.این پژوهش به روش توصیفی تحلیلی تمام تصاویر (۴۵ تصویر) کتاب مذکور را مورد بررسی قرار داد که مشخص شد رنگ قهوه­ای بیشترین استفاده و رنگ مشکی کمترین استفاده را در تصاویر داشته است و رنگ های سرد به نسبت بیشتر از رنگ­های گرم بکار رفته است روش تحقیق از نوع توصیفی و تحلیلی است. گردآوری اطلاعات به طریق کتابخانه ا ...

دانلود پاورپوینت بهداشت حرفه ای

 
تعریف بهداشت حرفه ای: علمی است که با مسائل بهداشتی محیط کار ارتباط پیدا می کند اهداف بهداشت حرفه ای به تعریف سازمان بین المللی کار: حفاظت و ارتقاء هر چه بیشتر سلامت جسمی و روانی کارگران در مشاغل مختلف. پیشگیری از حوادث و بیماریهای ناشی ازکار. حفظ سلامتی کارگران در برابر کلیه عوامل نامساعدی که در نوع و خصلت یک شغل وجود دارد. انتخاب فرد مناسب برای کار مناسب. الف- معاینات پیش از استخدام: هدف انتخاب فرد مناسب برای کار مناسب ب- معاینات دوره ای یا ادواری: هدف تشخیص زودرس بیماریها و عوارض کاری ...

پروژه سیاست های آموزشی فرانسه. doc

 
نوع فایل: word قابل ویرایش 190 صفحه   مقدمه: درحال حاضر، پرداختن به7حوزه پژوهشی اعم از صنایع الکترونیک و فن‌آوری اطلاعاتی و آموزشی، حمل و نقل زمینی و هوایی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی- کشاورزی، علوم مربوط به نوآوری محصولات، پژوهش پزشکی وفن‌آوریهای محیط زیست ، از جمله مهمترین اولویتهای دولت فرانسه درحوزه پژوهش محسوب می‌گردد.به‌منظور نیل به تحقق سیاست مذکور،وزارت پژوهش فرانسه به استخدام پژوهشگران جوان و گسترش تحرک همگانی جوانان فرانسوی طی سالهای اخیرمبادرت نموده است ...

روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات

 
فرمت فایل word تعداد صفحات19 ر وش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات اسراف عبارتست از خرج کردن مال بسیار در غرض کوچک، یا تجاوز از حدّ که در آیات و روایاتی فروان از این کار نهی شده است.   راههای پیشگیری از اتلاف و اسراف تعیین حدود مالکیت و مشترکات که در اسلام اطلاق می شود به آبها، زمین و متعلقاتش از قبیل معادن، جنگلها و مراتع، انفال و غیره …ت عیین شیوه های بهره برداری سهم صاحبان تولید اولویت منافع جامعه بر فرد حرمت اتلاف و ضمانت جبران عدم اکل مال به باطل نظارت دقیق حاکم اسلامی اطل ...

میدان الکتریسیته در فیزیک چیست

 
فرمت فایل:word تعداد صفحات: 41 صفحه تئوری الکترونی اتم   اتم از ذرا ت کوچکتری به نامهای الکترون-پروتون ونوترون تشکیل شده است که الکترونها دارای بارمنفی،پروتونها دارای بار مثبت ونوترونها بدون بارند تعداد الکترونها و پروتونهای یک اتم در حالت عادی برابرند پس بار اتم در حالت عادی برابر صفر است   تولید الکتریسته بروش مالش   اگر یک میله شیشه ای را به پارچه ابریشمی مالش دهیم هردوجسم الکتریسیته دار می شود زیرا شیشه تعدادی الکترون از دست می دهد و پارچه الکترون می گیرد پس شیشه دارا ...

تحقیق در مورد کاستارد و مورد های استفاده آن ها در صنایع غذایی

 
نوع فایل word تعداد صفحات 16صفحه کاستارد پخته از انواع کارستارد پخته شده می توان به سس کاستارد اشاره کرد که به عنوان فیلر در انواع کارت ها یا به عنوان پوشش دهنده در انواع شیرینی ها و هم چنین تزیین میوه ها بکار می رود . یک سس کاستارد پخته نشده رقیق و نازک است در صورتی که یک سس که بیش از اندازه پخته شده است بصورت دلمه می باشد بنابراین درجه حرارت پخت در تهیه کاستارد بسیار حائز اهمیت است هم چنین افزایش استفاده از تخم مرغ باعث می شود کاستارد زیاد سفت شود و مدت زمان پخت کوتاه شود. در تهیه کاستارد ...