مارک فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

مارک فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

کتابی کاربردی در مورد پودرهای غذایی و استفاده آنان در صنعت غذا

این کتاب شامل دوازده فصل میباشد.فصل اول آن در مورد نمونه برداری و بحث های آماری در مورد آن میباشد.فصل دوم آن در مورد خواص ذرات پودرها میباشداندازه و شکل، دانسیته، شکل توزیع ذرات و خواص سطحی از جمله مباحثی است که در این فصل مطرح میگردد.در فصل سوم  خواصی که در انتقال پودرها از یک مکان به مکان دیگر  موثر میباشد پرداخته شده است بر اساس این خواص پودرها طبقه بندی گردیده اند. سه فصل اول بخش اول کتاب را تشکیل میدهند در بخش دوم کتاب مسائل مربوط به تولید، فرایند و حمل و نقل پودرها مورد بحث و بر ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.