مارک فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

مارک فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

ویژگیهای قارچهای تاز خوراکی و پرورشی

15 ص ویژگیهای قارچهای تازه خوراکی و پرورشی 1- هدف هدف از تدوین این استاندارد , تعیین ویژگیهای قارچهای خوراکی تازه است که به طریق صنعتی پرورش یافته و پس برداشت با رعایت اصول بهداشتی و بسته‏بندی ببازار عرضه میگردند . 2- دامنه کاربرد این استاندارد در مورد قارچهای تازه خوراکی پرورشی ( دکمه‏ای و صدفی ) زیر : 2-1- جنس آگاریکوس ( دکمه‏ای ) مانند bisporus .Agaricus bitorguls.A 2-2- جنس پولوروتوس ( صدفی ) مانند Pleurotus ostreatus florida.P که در حال حاضر در ایران پرورش داده میشو ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.