فرمت فایل : ورد تعداد صفحه :22 قسمتی از متن : تعریف.. 1 روش هایی جدید برای نگهداری غذا 2 نگهداری سبزی و میوه : ( کاربردی ) 7 آلوی سردرختی. 8 آمادهسازی.. 10 حفظ و نگهداری غذاها 10 کنسرو کردن. 11 نمک سود کردن (شور گذاشتن): 11 مربا ها و ژله ها: 11 انجماد 11 خشک کردن. 12 روش های نامطمئن کنسروسازی.. 12 نگهداری سبزیجات.. 17 نگهداری میوه ها 17 نگهداری محصولات لبنی. 18 نگهداری محصولات گوشتی. 19 نگهداری دیگر محصولات مواد غذایی. 19 اطلاعات اولیه. ...