مارک فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

مارک فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی 6ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6   پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی اجرای سامانه «HACCP» در یک کارخانه نیازمند یک سیستم (GMP) می باشد که مهمترین نکات آن عبارتند از: 1- طراحی تأسیسات (طرح اولیه، جاده، طراحی سقف، کف و دیوارها، تهویه و ... ) 2- بهداشت محیط کار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفونی کننده، شستشو کف و ... ) 3- نابودسازی ضایعات (شستشو و ضد عفونی کردن، دفع مواد زانو و فاضلاب) 4- مبارزه با جانوران موذی ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.