عنوان: اثر املاح معدنی بر بدن فرمت: ورد word(قابل ویرایش) تعداد صفحات: 30 چکیده تمام غذاها علاوه بر اجزای اصلی دارای مقادیر متفاوتی مواد معدنی هستند. مواد معدنی ممکن است بصورت نمکهای آلی یا غیرآلی یا بصورت ترکیب شده با مواد آلی وجود داشته باشند. برای مثال میتوان به فسفر موجود در فسفوپروتئین و فلزات موجود در آنزیمها اشاره کرد. بیش از 60 عنصر در غذاها وجود دارد. معمولا مواد معدنی را به دو دسته تقسیم میکنند. 1- اجزاء نمکی اصلی 2- عناصر ناچیز اجزای نمکی اصل شامل پتاسیم، ...